
Middag
Vårt kök är inspirerat av den omgivande naturen och serverar klassiska svenska smaker i modern tappning, med fokus på lokalproducerade råvaror och vilt. Du kan alltid välja ett vällagat vegetariskt alternativ. 675 kr/person
Måndag, Onsdag
Blomkålskräm, hasselnötter och brynt smör
Potatiskaka, bönkräm med miso, svartvitlöks velotè, svartkål och lök
Hjortron, kolakrisp, chokladkolakräm och salta mandlar
Tisdag, Torsdag
Rostad pumpamajonnäs, kålkrisp, picklad pumpa, pumpafrön och Bredsjö hård
Potatisstomp med örter, salladslök, rödvinssås, sparrisbroccoli, shiitake och ostronskivling
Äppelparfait, salt kolasås, calvadosäpplen och kanderade pekanötter
Fredag
Granmajonnäs, granskottsolja, syrad silver lök, potatiskrisp och bakad äggula
Blomkålskräm, hasselnötter, brynt smör och regnbågsrom
Potatiskaka, bönkräm med miso, svartvitlöks Velotè, svartkål och lök
Bönkräm med miso, marinerade ärtor och bönor, svart vitlöks velotè, svartkål och lök
Sandefjordsås med arënkha kaviar, gräslök, inkokt potatis, svartkål och kålrabbi
Hjortron, kolakrisp, chokladkolakräm och salta mandlar
Lördag
Granmajonnäs, granskottsolja, syrad silver lök, potatiskrisp och bakad äggula
Hummermajonnäs, polkabeta, romanesco, fänkål och smörstekt brioche
Potatisstomp med tryffel, salladslök, rödvinssås, sparrisbroccoli, shiitake och ostronskivling
Schalottenlöksvinägrett med brynt smör och hasselnötter, bysselkål, rostad rotselleri och rotsellerikräm
Potatisstomp med tryffel, salladslök, Sparrisbroccoli, shiitake och ostronskivling
Äppelparfait, salt kolasås, calvadosäpplen och kanderade pekannötter
Söndag
Blomkålskräm, hasselnötter, brynt smör och regnbågsrom
Potatiskaka, bönkräm med miso, svartvitlöks Velotè, svartkål och lök
Bönkräm med miso, marinerade ärtor och bönor, svart vitlöks velotè, svartkål och lök
Hjortron, kolakrisp, chokladkolakräm och salta mandlar
Vi reserverar oss för eventuella förändringar i menyn.