
Middag
Vårt kök är inspirerat av den omgivande naturen och serverar klassiska svenska smaker i modern tappning, med fokus på lokalproducerade råvaror och vilt. Du kan alltid välja ett vällagat vegetariskt alternativ. 625 kr/person
Måndag, Onsdag
Rostad rapsolja, ostronskivling, inkokt jordärtskocka
Smörad löksky, picklad rättika, sotad lök, spetskål och miso majonnäs
Cheesecake, mandelcrumble, kola och brynt smörglass
Tisdag, Torsdag
Ostemultion, hallon & honungvinägrett, torkad grönkål, rostade valnötter och frön
Rödvinsbakad fläsksida, syltad lök, skogschampinjon, rödvinssås och friterad potatis
Bakad choklad, svartvinbärsmaräng, chokladganasch och svartvinbärsglass
Lördag
Bakad choklad, svartvinbärsmaräng, chokladganasch och svartvinbärsglass
Fredag, Söndag
Rostad rapsolja, ostronskivling, inkokt jordärtskocka
Ostemultion, hallon & honungvinägrett, torkad grönkål, rostade valnötter och frön
Skaldjurssås, potatispuré, sveciaost, kräftor och citron marinerad sellerikål
Smörad löksky, picklad rättika, sotad lök, spetskål och miso majonnäs
Kräm på bondböna med tryffel, syltade kantareller, potatis och rotselleri
3 sorters svensk ost men marmelad och fröknäcke
Cheesecake, mandlecrumble, kola och brynt smörglass
Lördag
Smör stekt brioche, syrad grädde, picklade granskott och tryffel
Rökt palsternackskräm, friterade höstärtor, rågbröd och polkabetor
Vitvinsstuvad kål, friterad rotselleri och picklade senapsfrön
Confiterad potatis, kyckligveloté, rostad potatismajonnäs och syltade kantareller
Pumpakräm, skogschampinjon, syltad lök, linser och friterad potatis
3 sorters svensk ost men marmelad och fröknäcke
Bakad choklad, svartvinbärsmaräng, chokladganasch och svartvinbärsglass
Vi reserverar oss för eventuella förändringar i menyn.