Arbetsplats & kultur

Att arbeta på Loka Brunn är engagerande, utvecklande, kreativt, ansvarsfyllt och massor med glädje. Vi är målinriktade och arbetar med ständigt fokus på produkt- och kvalitetsutveckling. Vi tror att man alltid kan bli lite bättre och förbättringsförslag från alla i organisationen välkomnas. 

Träning och hälsa är viktigt för oss och en av grundstenarna för hela spaväsendet. Våra medarbetare är varmt välkomna att träna i vårt gym, nyttja vandringslederna i skogen, bada i våra varma källor eller ta en simtur i de trolska sjöarna. Du har också möjlighet att boka spabehandlingar till reducerat pris. Vi ser gärna att du checkar in som gäst på hotellet för att uppleva vår produkt ur gästperspektiv och erbjuder dig och din familj rabatterade priser på övernattningar, måltider m.m.

Vi har en härlig gemenskap och firar gärna när vi når våra mål. Alla som arbetar i vår organisation är medansvariga för att bidra till en god stämning och bra arbetsmiljö. För oss är värdskap att få våra gäster och medarbetare att känna sig välkomna och uppskattade. 

Sommarjobb 2024 i vår restaurang och kök!

Är du engagerad, positiv och älskar att ge gäster en fantastisk upplevelse? Kanske har du en kärlek för mathantverk? Bra!

Vi söker nämligen personal till kök och matsal på Loka Brunn. Vi söker kockar, kallskänka, servitris, frukostpersonal och bartender.

Ansök till anne-louise.dahl@lokabrunn.se

Vi ser fram emot din ansökan! /Anne-Louise, Food & Beverage & Anna- Lena, Restaurangchef

Terapeut till vår Behandlingsavdelning

Är du vår nästa massageterapeut eller spaterapeut? 

Loka Brunn erbjuder ett brett sortiment av klassiska behandlingar. Vi har en lång tradition av behandlingar med vatten, gyttja och tallbarrsolja. Gyttjebehandlingar har utförts på Loka Brunn sedan 1700-talet. Gyttjan, som hämtas bakom Loka kyrka, ansågs redan på 1700-talet vara den absolut bästa i Sverige. Tillsammans med vattnet gjorde det att Loka Brunn blev omtalat i hela riket. Vår tallbarrsolja kokar vi själva här på brunnen av tall från Lokas skogar.

Vem är du?  

 • Diplomerad spaterapeut  
 • Gärna några års erfarenhet  
 • Du är serviceinriktad, stresstålig och säljinriktad  
 • Du älskar att ge gästen den bästa servicen och upplevelsen  
 • Du har kunskap om, samt allmänt intresse för skönhetsprodukter  
 • Meriterat om du tidigare jobbat med Kerstin Florian 

Tjänsten innefattar extra vid behov. Boende går att ordna under en begränsad tid. 

Ansök till rebecka.hautanen@lokabrunn.se

Vi ser fram emot att höra från dig! /Rebecka Hautanen, behandlingschef

Nu utökar vi vårt team i köket Loka Brunn 

Du ska vara driven, framåt och självgående med stor passion för råvaror och älska mathanverk. Du ska ha stort fokus på kvalitet och att alltid ge gästen den bästa upplevelsen. 

Då är denna tjänst något för dig. Vi utlovar underbara kollegor och en fantastisk miljö. Kom och skapa matmagi i Bergslagen tillsammans med oss!

Vi ser att du:

 • Har minst fem års erfarenhet av kockyrket
 • Alltid har högsta kvalité i fokus
 • Har vana av att jobba noggrant och strukturerat i högt tempo
 • Är positiv och har ett genuint intresse för matlagning
 • Är driven, kreativ och engagerad

Tjänsten infattar en fast anställning med varierande arbetstider (dag-, kvälls- och helgjobb). Boende går att ordna under en begränsad tid. 

Rekrytering sker löpande, så kontakta oss redan idag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Anne-Louise Dahl 
Food & Berverage Manager
anne-louise.dahl@lokabrunn.se
073-0711308