Unknown-46

Möten, event & konferens

Stor kick-off eller småskaligt styrelsesammanträde – Loka Brunns fantastiska omgivningar ger alltid det lilla extra till dina kreativa möten. Fyll i dina uppgifter i vårt kontaktformulär nedan så kontaktar vi dig snarast. Tillsammans tar vi fram ett upplägg som passar just er!

Observera att en bokningsförfrågan för ert företag inte är bindande. Vi kontaktar er för vidare planering av ert möte och därefter väljer ni själva om ni vill boka, erhålla en skriftlig offert, preliminärboka eller avstå från bokning.

Lokaler

I våra 24 konferenslokaler finns gott om plats för såväl stora som små sällskap. Victoriasalen, som är vår största lokal, inrymmer 250 personer. Här finns en stor scen med ljud- och ljusutrustning, fyra intilliggande grupprum samt en lounge för mingel, utställningar och workshops.
Är ni ett mindre sällskap kanske ni vill konferera på flotten Lovisa Ulrika, med magnifik utsikt över sjön Norra Loken? Lovisa Ulrika har även bastu och två omklädningsrum. Vi hjälper er att hitta de perfekta förutsättningarna för ert sällskap.

Aktiviteter

Vi kan erbjuda en mängd olika aktiviteter som stärker ditt team och gör er vistelse ännu mer oförglömlig.