Slider

Teambuilding

Att få lämna sin yrkesroll för en stund och möta sina kollegor på helt nya sätt bygger förtroende, stärker gemenskapen och kittar ihop teamet. Ge er ut på spionjakt, få en adrenalinkick av paintball eller ta reda på vem som egentligen är mästarnas mästare på just ert företag!

Gokart
Utmana varandra i ett Grand Prix-race på Gelleråsbanan, belägen två mil söder om Loka Brunn!  Banan har inbyggd bandepå med racecontrol och takterrass.
Pris 430 kr/person

Racerförare för en dag
Heldagen börjar med frukost. Sen följer en genomgång av regler, säkerhetsbestämmelser och spårvalsinstruktioner. Efter teorin byter vi om till racingutrustning och påbörjar träningsheat och tävling. 
Under dagen tävlar du med racingutrustade Volvo C30, dubbelmotoriga go-kart och Formel 3 Reynard 873. Du lär dig allt från kurvteknik till hur du ska hantera en racingbil. Körningen görs på Gelleråsen, två mil söder om Loka Brunn.
1–30 personer
Pris 6 450 kr/person

Skidskytte
Nu har ni chansen att uppleva hur det känns att vara med på skjutvallen när tävlingen ska avgöras. Vem håller bäst koll på nerverna? Aktiviteten inkluderar en kort introduktion av skidskytte, övningsskytte, indelning i stafettlag, genomgång av stafetten, tävling och prisutdelning. Skidskytte kan genomföras både inomhus och utomhus, med eller utan skidor. Ombyte till träningskläder är valfritt.
1–50 personer (större grupper enligt offert)
Tid ca 1 timme
Grundpris 2 750 kr, därefter 275 kr/person

Pistolskytte
Med våra elektro-optiska pistoler ordnar vi en aktivitet i högt tempo och mycket skytte, där lagindelningen gör att tidigare erfarenhet av skytte inte behövs.
– Övningsskytte
– Teknikinstruktion
– Snabbskytte
– Tävlingsgenomgång
– Gangsterskytte
– Duellskytte
– Lagtävling
1–25 personer
Grundpris 2 750 kr, därefter 275 kr/person
Tid ca 1 timme

Escape Box 
Escape Box är en häftig spionjakt, utformat som ett lagspel. Lagen om 4–6 personer får var sin agentväska och en dokumentmapp och behöver lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag, exempelvis leta spår, identifiera fingeravtryck och knäcka koder, för att komma vidare i spionjakten och fullfölja uppdraget att få fast spionen inom 60 minuter.
Tid ca 2,5 timme
Pris 340 kr/person (minimidebitering 5 000 kr)

IQ-utmaningen
Vår IQ-utmaning är en lite lugnare aktivitet – i alla fall fysiskt sett – som passar för de grupper som söker en aktivitet där de små grå får sig en genomkörare, utan att svetten lackar. Det gäller för lagen att genom samarbete lösa olika pussel och klurigheter i storformat. Uppgiften är att försöka lösa så många uppgifter som möjligt under en viss tidsrymd. Ni väljer själva om det ska vara en tävling mellan lagen eller ej.
8–60 personer
Tid 1–1,5 timme
Pris 260 kr/person (minimidebitering 6 500 kr)

Dinner game
Dinner game är en underhållande middagsaktivitet där deltagarna sitter vid sina bord och spelar på var sin surfplatta i lag om 4–6 personer. Aktiviteten kan delas upp i olika delmoment, exempelvis ett innan förrätten och ett efter huvudrätten. Frågorna är framtagna för att skapa diskussion och lockas till skratt, så räkna med uppsluppen stämning! Möjlighet finns även att väva in företagsspecifika frågor och på så sätt skräddarsy upplevelsen.
Minst 10 personer
Tid 30–45 minuter
Pris 260 kr/person (minimidebitering 6 760 kr)

Kreativa uppdraget
Aktiviteten är en fartfylld poängjakt där deltagarna får hundra uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara ”pass” för att hoppa över frågan – det gäller att prioritera! Hitta, klura, fota, ring, skapa! Den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern.
Minst 10 personer
Tid 1,5–2 timmar
Pris 7 520 kr (10–15 personer) eller 470 kr/person (16 personer eller fler)

Mousetrap
Det här är en rolig aktivitet som utmanar deltagarnas förmåga att samarbeta och kommunicera, både internt och externt. Dessutom krävs det att lagen är kreativa, uppfinningsrika och kan arbeta under tidspress. När man mot slutet sätter igång råttfällan kommer det att se ut som en jättelik domino där varje rörelse kan följas av samtliga deltagare. Förhoppningsvis avslutas allt med att ett stort jubel bryter ut när råttan fastnar.
Pris 2 800 kr/lag (minimidebitering 7 500 kr)

Mästarnas mästare
Ni har kanske sett originalet på TV, och vill givetvis veta vem som är Mästarnas mästare på just ert företag! Vi erbjuder en rolig och utmanade variant, där många olika färdigheter sätts på prov. Man samlar poäng tillsammans med sitt lag och sedan tar man med sig sina poäng vid lagbyte. Det gäller alltså att vara en bra lagspelare för att vinna. Exempel på grenar som Mästarnas mästare kan innehålla är skytte, teamhinderbanor, cykelstafett, comradioorientering, klättring, styrka, uthållighet och samarbetsövningar.
Pris 495 kr/person (minimipris 5 500 kr)

Gps-orientering
Aktiviteten består av fem olika uppdrag av olika karaktär som finns gömda i omgivningen. Grupperna får en ledtråd till att hitta det första uppdraget och måste sedan lösa uppdrag efter uppdrag för att få tillgång till nästa gps-punkt.
Pris 5 600 kr (2–15 personer), eller 350 kr/person (16–42 personer)

Flaggkampen
Lagen börjar med att samlas runt en stor, rund spelplan som är indelad i mindre cirklar. Varje lag blir tilldelad en landsflagga. Lagen ska sedan, med hjälp av en karta, ge sig ut i omgivningarna till ett antal stationer och lösa olika uppdrag. När de lyckas får de ett flaggkort som belöning. Det lag som först samlat ihop rätt antal flaggkort och fått flytta in sin landsflagga till mitten av spelplanen står som segrare i denna spännande tävling!
Pris 36 750 kr (upp till 100 personer), eller 350 kr/person (101 personer eller fler)

Paintball
Upplev den underbara känslan av hög puls, adrenalin och gemenskap! I paintball är det inte muskler eller storlek som räknas utan lagets möjlighet att kombinera flexibilitet, strategi och kommunikation. Er grupp delas in i minst två lag och vinnaren är det lag som erövrar motståndarnas flagga.
Minst 8 personer
Tid 2 timmar
Grundpris 2 750 kr, därefter 295 kr/person
200 bollar/person ingår. 100 extrabollar kan köpas till för 50 kr.

HLR
Passa på att utbilda personalen i att rädda liv under konferensen! Varje år får ca 10 000 personer hjärtstopp i Sverige, varav endast 550 överlever. Med god kunskapsspridning kring HLR och hjärtstartare skulle vi kunna rädda ytterligare ca 1200 personer varje år.  
Vi genomför HLR-utbildning enligt Svenska rådet för hjärt-lungräddnings riktlinjer.
Grundpris 1500 kr, därefter 400 kr/ person 

Samtliga priser presenteras exklusive moms.