HAND- & FOTKURER

Handkur
Behandlingen inleds med peeling, följt av ett paraffinbad. Avslutningsvis blir det handmassage med en skön och vårdande handcrème.
Tid: 30 min
Måndag–torsdag: 695 kr
Fredag–söndag: 745 kr

Manikyr
En mjukgörande behandling där nagelvård och handmassage ingår.
Tid: 30 min
Måndag–torsdag: 695 kr
Fredag–söndag: 745 kr

Fotkur
Vårdande fotkur som har god effekt på torra och trötta fötter. Behandlingen inleds med ett fotbad följt av en saltskrubb och avslutas med fotmassage. Denna behandling är främst designad för njutning och välbefinnande och är inte jämförbar med pedikyr.
Tid: 30 min
Måndag–torsdag: 695 kr
Fredag–söndag: 745 kr

Pedikyr
Ett mjukgörande fotbad följs av borttagning av förhårdnader samt nagelvård. Behandlingen avslutas med en kort fotmassage.
Tid: 50 min
Måndag–torsdag: 945 kr
Fredag–söndag: 995 kr

Pedikyr lyx
Ett mjukgörande fotbad följs av borttagning av förhårdnader, nagelvård och en kort fotmassage. Behandlingen avslutas med en peeling, inpackning och lackning. Du får även ett nagellack att ta med hem.
Tid: 80 min
Måndag–torsdag: 1 295 kr
Fredag–söndag: 1 345 kr

Inför din behandling
På Loka Brunn finner du produkter från Kerstin Florian, Butter London och BareMinerals. Vi önskar att du kommer i god tid till din behandling, iförd torra bad- eller underkläder. Badrock, handduk och tofflor finns till låns hos oss.Äter några mediciner eller har några allergier – meddela oss redan vid bokning. Då blir förutsättningarna för dig och för terapeuten allra bäst. 

För att boka en behandling så kontaktar du vår reception på telefonnummer 0591-631 00 eller via mail info@lokabrunn.se

Är du gravid? 
Alla våra behandlingar, med undantag för Signaturbehandlingarna, Bambumassage, Moor mud inpackning, Topp till tå och Ansiktsbehandling: Kerstins kemiska peeling, kan utföras på dig som är gravid och har passerat vecka 12 i din graviditet. Vänligen informera redan vid din bokning så blir förutsättningarna för dig och terapeuten allra bäst.

Vi utför inga massagebehandlingar före gravidvecka 12. 

Avbokning
Om du får förhinder och inte kan genomföra bokad behandling önskar vi att du avbokar i så god tid som möjligt. Avbokning av behandling sker kostnadsfritt fram till 17.00 dagen innan behandlingstillfälle. Ej avbokad behandling debiteras med fullt pris.