HAND- & FOTKURER

Handkur
Behandlingen inleds med peeling, följt av ett paraffinbad. Avslutningsvis blir det handmassage med en skön och vårdande handcrème.
Tid: 30 min
Måndag–torsdag: 595 kr
Fredag–söndag: 645 kr

Manikyr
En mjukgörande behandling där nagelvård, handmassage och lackning ingår. Du får även ett nagellack att ta med hem!
Tid: 50 min
Måndag–torsdag: 845 kr
Fredag–söndag: 895 kr

Manikyr lyx
En komplett behandling där nagelvård, handmassage och lackning ingår. I lyxbehandling ingår även peeling och paraffininpackning som ger silkeslena händer. Du får även ett nagellack att ta med hem!
Tid: 80 min
Måndag–torsdag: 1 145 kr
Fredag–söndag: 1 195 kr

För barn: Vargen Vanjas vackra tass
Handkur som gör dina händer mjuka som silke. Om du vill målar vi dina naglar i vackra trollfärger eller gör dem alldeles stjärnglittriga!
Tid: 20 min
Måndag–torsdag: 350 kr
Fredag–söndag: 395 kr

Fotkur
Vårdande fotkur som har god effekt på torra och trötta fötter. Behandlingen inleds med ett fotbad följt av en saltskrubb och avslutas med fotmassage. Denna behandling är främst designad för njutning och välbefinnande och är inte jämförbar med pedikyr.
Tid: 30 min
Måndag–torsdag: 595 kr
Fredag–söndag: 645 kr

Pedikyr
Ett mjukgörande fotbad följs av borttagning av förhårdnader samt nagelvård. Behandlingen avslutas med en kort fotmassage.
Tid: 50 min
Måndag–torsdag: 845 kr
Fredag–söndag: 895 kr

Pedikyr lyx
Ett mjukgörande fotbad följs av borttagning av förhårdnader, nagelvård och en kort fotmassage. Behandlingen avslutas med en peeling, inpackning och lackning. Du får även ett nagellack att ta med hem!
Tid: 80 min
Måndag–torsdag: 1 145 kr
Fredag–söndag: 1 195 kr

För barn: Godisbehandling
Dina fötter packas in i härlig choklad och avslutas med en skön fotmassage.
Tid: 20 min
Måndag–torsdag: 350 kr
Fredag–söndag: 395 kr

BRA ATT VETA
På Loka Brunn arbetar vi med produkter från Kerstin Florian, Palina och OPI. Vi önskar att du kommer i god tid till din behandling iförd badrock, som finns till låns, samt att du bär torra bad- eller underkläder. Är du gravid, äter medicin, har hjärtproblem eller allergier, vänligen meddela oss när du bokar din behandling så att förutsättningarna blir de bästa. Hos oss på Loka Brunn arbetar både kvinnliga och manliga spaterapeuter och massörer.
Om du får förhinder och inte kan genomföra bokad behandling vill vi att du avbokar i så god tid som möjligt, dock senast 17.00 dagen innan. Vid senare avbokning debiteras en avbokningsavgift på 75 % av behandlingspriset.