Loka Brunn har en lång tradition av behandlingar med vatten, gyttja och tallbarrsolja. Gyttjebehandlingar har utförts på Loka Brunn sedan 1700-talet. Gyttjan, som hämtas bakom Loka kyrka, ansågs redan på 1700-talet vara den absolut bästa i Sverige. Tillsammans med vattnet gjorde det att Loka Brunn blev omtalat i hela riket. Vår tallbarrsolja kokar vi själva här på brunnen av tall från Lokas skogar.

Lokas Brunnskur
Lokas signaturbehandling inleds med en varm gyttjebädd som värmer kroppen och mjukar upp trötta muskler och leder. Gyttjebädden följs av en ryggmassage och därefter får man sjunka ner i ett bad med Loka Brunns unika tallbarrsolja.
Tid: 60 min/90 min
Måndag–torsdag: 1195 kr/1 645 kr
Fredag–söndag: 1 245 kr/1 695 kr

Gyttjebädd med skalpmassage
Under tiden du ligger på Loka Brunns varma gyttjebädd som värmer och mjukar upp dina muskler inleds behandlingen med en avslappnande skalpmassage.
Tid: 20 min
Måndag–torsdag: 475 kr
Fredag–söndag: 525 kr

Gyttjebädd med del- eller helkroppsmassage
Under tiden du ligger på Loka Brunns varma gyttjebädd som värmer och mjukar upp dina muskler inleds behandlingen med en avslappnande skalpmassage. Gyttjebädden följs sedan av en djupgående del- eller helkroppsmassage.
Tid: 50 min/70 min
Måndag–torsdag: 995 kr/1 195 kr
Fredag–söndag: 1 045 kr/1 245 kr

Varm tallbarrsoljemassage med bad
Behandlingen inleds med avslappningsmassage följt av ett bad med tallbarrsolja.
Tid: 50 min
Måndag–torsdag: 995 kr
Fredag–söndag: 1 045 kr

Kurbad
Sjunk ner i ett avslappnande kurbad och njut av den totala stillheten. Välj mellan tallbarrsolja, mineraler eller aromatiska oljor.
Tid: 20 min
Måndag–torsdag: 475 kr
Fredag–söndag: 525 kr

Inför din behandling
På Loka Brunn finner du produkter från Kerstin Florian, Butter London och BareMinerals. Vi önskar att du kommer i god tid till din behandling, iförd torra bad- eller underkläder. Badrock, handduk och tofflor finns till låns hos oss. Äter några mediciner eller har några allergier – meddela oss redan vid bokning. Då blir förutsättningarna för dig och för terapeuten allra bäst. 

För att boka en behandling så kontaktar du vår reception på telefonnummer 0591-631 00 eller via mail info@lokabrunn.se

Är du gravid? 
Alla våra behandlingar, med undantag för Signaturbehandlingarna, Bambumassage, Moor mud inpackning, Topp till tå och Ansiktsbehandling: Kerstins kemiska peeling, kan utföras på dig som är gravid och har passerat vecka 12 i din graviditet. Vänligen informera redan vid din bokning så blir förutsättningarna för dig och terapeuten allra bäst.

Vi utför inga massagebehandlingar före gravidvecka 12. 

Avbokning
Om du får förhinder och inte kan genomföra bokad behandling önskar vi att du avbokar i så god tid som möjligt. Avbokning av behandling sker kostnadsfritt fram till 17.00 dagen innan behandlingstillfälle. Ej avbokad behandling debiteras med fullt pris.