Loka Brunn har en lång tradition av behandlingar med vatten, gyttja och tallbarrsolja. Gyttjebehandlingar har utförts på Loka Brunn sedan 1700-talet. Gyttjan, som hämtas bakom Loka kyrka, ansågs redan på 1700-talet vara den absolut bästa i Sverige. Tillsammans med vattnet gjorde det att Loka Brunn blev omtalat i hela riket. Vår tallbarrsolja kokar vi själva här på brunnen av tall från Lokas skogar.

Lokas Brunnskur
Lokas signaturbehandling inleds med en varm gyttjebädd som värmer kroppen och mjukar upp trötta muskler och leder. Gyttjebädden följs av en ryggmassage och därefter får man sjunka ner i ett bad med Loka Brunns unika tallbarrsolja.
Tid: 60 min/90 min
Måndag–torsdag: 1045 kr/1 495 kr
Fredag–söndag: 1 095 kr/1 545 kr

Gyttjebädd med skalpmassage
Under tiden du ligger på Loka Brunns varma gyttjebädd som värmer och mjukar upp dina muskler får du en avslappnande skalpmassage.
Tid: 20 min
Måndag–torsdag: 375 kr
Fredag–söndag: 425 kr

Gyttjebädd med del- eller helkroppsmassage
Under tiden du ligger på Loka Brunns varma gyttjebädd som värmer och mjukar upp dina muskler inleds behandlingen med en avslappnande skalpmassage. Gyttjebädden följs sedan av en djupgående del- eller helkroppsmassage.
Tid: 50 min/70 min
Måndag–torsdag: 845 kr/1 045 kr
Fredag–söndag: 895 kr/1 095 kr

Varm tallbarrsoljemassage med bad
Behandlingen inleds med avslappningsmassage följt av ett bad med tallbarrsolja.
Tid: 50 min
Måndag–torsdag: 845 kr
Fredag–söndag: 895 kr

Kurbad
Sjunk ner i ett avslappnande kurbad och njut av den totala stillheten. Välj mellan tallbarrsolja, mineraler eller aromatiska oljor.
Tid: 20 min
Måndag–torsdag: 375 kr
Fredag–söndag: 425 kr

BRA ATT VETA
På Loka Brunn arbetar vi med produkter från Kerstin Florian, Palina och OPI. Vi önskar att du kommer i god tid till din behandling iförd badrock, som finns till låns, samt att du bär torra bad- eller underkläder. Är du gravid, äter medicin, har hjärtproblem eller allergier, vänligen meddela oss när du bokar din behandling så att förutsättningarna blir de bästa. Hos oss på Loka Brunn arbetar både kvinnliga och manliga spaterapeuter och massörer.
Om du får förhinder och inte kan genomföra bokad behandling vill vi att du avbokar i så god tid som möjligt, dock senast 17.00 dagen innan. Vid senare avbokning debiteras en avbokningsavgift på 75 % av behandlingspriset.