Träning

Träning

Ekonomiska rapporter, ordförandens årliga tal, genomgång av styrdokument … Ett schema med mycket passivt stillasittande kan vara utmanande för koncentrationen. Lägg in ett pass med fysisk aktivitet så tankar ni energi och presterar bättre resten av dagen!

Trail running
Upplev trolska Bergslagen iförd löparskorna! Här går/joggar/lunkar vi i ett behagligt tempo, anpassat för gruppen, på Loka Brunns mest natursköna stigar. Vi får tillfälle att uppleva hänförande utsikt, besöka den mytomspunna sparktallen samt släcka törsten med vatten direkt från Loka källa.
Tidsåtgång ca 1 timme 
Pris 3–10 personer: 5 500 kr. Grupper över 10 personer: 490 kr/person 

PT-Per – Personlig tränare, kostrådgivare, coach och gruppinstruktör
Olika former av gruppass (allt från träningspass med kroppen som redskap, cirkelträning med fria vikter och/eller maskiner, lugnare yoga-, och avslappningspass, stretching, pilates, boxning, crossfit-inspirerade styrke- och konditionspass.)
Coaching och föreläsningar inom en hälsosam livsstil. Pris gruppass eller föreläsning 3025 kr

Flow Kombinerar olika rörelser från yoga, pilates, body balance, thai chi, kroppsviktsbaserad styrketräning samt fysioterapi för att på så sätt skapa en god blandning av rehab, konditionsträning och styrketräning. Kan användas av alla människor oavsett fysisk bakgrund, ålder eller träningserfarenhet. Kan göras hur utmanande som helst OCH hur lätt som helst för samma grupp på samma pass. Det är samtidigt oerhört skonsamt.
Flow passar utmärkt som gruppaktivitet ca 60 min med ett max antal på 50 personer per pass. Pris gruppass 3025 kr

Mountainbike
Ta på dig sköna kläder, knäpp hjälmen och sätt dig på sadeln! Hos oss kan ni prova på att cykla mountainbike tillsammans med en av Sveriges duktigaste tävlingsåkare, Fredrik Berg. Ni väljer svårighetsgrad och Fredrik visar vägen!
Njutarsvängen (lätt): En härlig naturupplevelse i den trolska bergslagskogen. Vi cyklar i ett lätt tempo på mestadels natursköna små grusvägar runt sjöarna vid Loka Brunn. Några inslag av lättare stigar förekommer.
Tidsåtgång 1–1,5 timmar

Träningsvärken (medelsvår): Här får vi ta i lite och känna på MTB när den är som bäst. Vi håller ett lagom tempo som anpassas efter gruppen och vi cyklar mestadels på trevliga MTB-stigar och småvägar i skogarna runt Loka Brunn. För den som vill testa sina krafter så finns några uppförsbackar där kondition och styrka sätts på prov.
Tidsåtgång 1,5–2 timmar

Utmaningen (avancerad): Är Bosse verkligen starkast på företaget, eller är det bara snack? På den här turen är det upp till bevis – ni får chansen att uppleva vad MTB i avancerad miljö på tekniskt tuffa banor handlar om. Vi håller oss i den härliga skogen runt Loka Brunn, men även om banorna är krävande så ges många tillfällen att njuta av naturen vi befinner oss i.
Minst 3 personer
Grundpris 1 820 kr
Pris 725 kr/person 

MTB Arena: Upplev mountainbike på nästa nivå på Hjulsjö MTB arena – ett av Sveriges finaste och mest välbesökta MTB-områden – beläget ca 30 min från Loka Brunn. Här får ni chansen att testa såväl teknikbana som fantastiska handbyggda stigar.

Transport med buss (max 34 personer) inklusive banavgift: 4000 kr i tillägg.

CrossNature
Att få komma ut i friska luften, lämna positioner och hierarki, skapa gemenskap och glädje utanför arbetet. Att uppnå mål och prestationer utanför styrelsebordet, att peppa varandra individuellt och i grupp, att svettiga känna oss tillfreds och stolta över oss själva och varandra – det ger energi, engagemang och glädje. CrossNature är en träningsform som bygger kondition och funktionell styrka i världens bästa lokal: naturen! Alla tränar efter sin egen förutsättning och förmåga.
Tidsåtgång ca 1 timme
Max ca 20 personer/grupp
Pris
3025 kr

Bumperball
Vad sägs om att utmana kollegorna på en lite annorlunda fotbollsmatch? Indelade i ett antal lag möts ni på fotbollsplanen eller i idrottshallen iklädda träningskläder, bra skor – och en stor, uppblåsbar boll. Det gäller för spelarna att göra mål utan krocka och falla omkull hela tiden. Vi utlovar många glada skratt i en galet kul aktivitet.
Pris 395 kr/person (lägsta pris 7 500 kr/grupp)
Tid ca 1,5 timme
Ej lämpligt för gravida eller personer med rygg- och nackproblem.


Instruktörsledda träningspass
Planera in ett energigivande träningspass i programmet, så förbättrar ni både koncentrationen och effektiviteten efteråt! Välj mellan zumba, core, yoga, qi gong eller varför inte ett vattenträningspass under Vattensalongens kristallkronor?
2–70 personer
Pris 2 000 kr


Buggkurs
Till skön musik lär vi oss buggens grunder. Välkommen att svepas med i dansglädjen!
Pris enligt offert

Samtliga priser presenteras exklusive moms.