Teambuilding

Teambuilding

Att få lämna sin yrkesroll för en stund och möta sina kollegor på helt nya sätt bygger förtroende, stärker gemenskapen och kittar ihop teamet. Ge er ut på spionjakt, få en adrenalinkick av paintball eller ta reda på vem som egentligen är mästarnas mästare på just ert företag!

Gokart
Utmana varandra i ett Grand Prix-race på Gelleråsbanan, belägen två mil söder om Loka Brunn!  Banan har inbyggd bandepå med racecontrol och takterrass.
Pris 430 kr/person

Racerförare för en dag
Heldagen börjar med frukost. Sen följer en genomgång av regler, säkerhetsbestämmelser och spårvalsinstruktioner. Efter teorin byter vi om till racingutrustning och påbörjar träningsheat och tävling. 
Under dagen tävlar du med racingutrustade Volvo C30, dubbelmotoriga go-kart och Formel 3 Reynard 873. Du lär dig allt från kurvteknik till hur du ska hantera en racingbil. Körningen görs på Gelleråsen, två mil söder om Loka Brunn.
1–30 personer
Pris 6 450 kr/person

Escape Box 
Escape Box är en häftig spionjakt, utformat som ett lagspel. Lagen om 4–6 personer får var sin agentväska och en dokumentmapp och behöver lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag, exempelvis leta spår, identifiera fingeravtryck och knäcka koder, för att komma vidare i spionjakten och fullfölja uppdraget att få fast spionen inom 60 minuter.
Tid ca 1,5 timme
Startavgift 3000 kr
Personavgift 375 kr/person (minimidebitering 6 200 kr)

Code Game
Deltagarna delas in i lag och utmanas att hitta ett stort antal koder som finns gömda runt omkring i anläggningens omgivningar. Varje gång man hittar en kod och knappar in den i mobilen så får man en utmanande tankenöt eller faktafråga att knäcka.
Hitta så många koder som möjligt på 45 minuter och jobba tillsammans för att klå de andra lagen!
Rekommenderad lagstorlek: 5-6 deltagare
Tid ca 1 timme
Pris 295 kr/person (minimidebitering 7 995 kr)

Fotocollage
Fotocollage är en aktivitet där resultatet i stort sett kan bli vad som helst. Vi garanterar dock att det blir roligt. Gruppen delas upp i små lag som alla får samma uppgift – att sätta ihop ett collage som illustrerar ett tema. Kanske ska deltagarna skildra sin syn på företaget eller en del av detta? Vilket tema ska en ny reklamkampanj ha?
Beväpnade med en digitalkamera ger sig grupperna ut i omgivningarna för att hitta lämpliga fotomotiv. Kanske blir de själva huvudpersoner i sin berättelse, bara fantasin sätter gränserna.
När alla foton är tagna börjar fas 2, att sätta ihop collaget. Varje lag får ut en printer, en ram, färgpennor, klister, sax och dylikt. Ingen vet på förhand hur collagen kommer att utformas och det är väldigt intressant att se hur pass olika resultat man kan få trots att samtliga lag har samma grundförutsättningar.
När alla collagen är klara är det dags att gå på vernissage. Samtliga lags bidrag ställs ut och det är upp till respektive deltagare alt. lag att rösta på det bidrag de finner bäst. Det lag som fått flest röster står som vinnare.
De mästerverk som har skapats kommer garanterat att pryda kontorets väggar inte bara som konstföremål utan även som trevliga minnen från konferensen.
Rekommenderad lagstorlek: 5-7 deltagare
Tid ca 2 timmar
Pris 295 kr/person (minimidebitering 7 695 kr)

IQ-utmaningen
Vår IQ-utmaning är en lite lugnare aktivitet – i alla fall fysiskt sett – som passar för de grupper som söker en aktivitet där de små grå får sig en genomkörare, utan att svetten lackar. Det gäller för lagen att genom samarbete lösa olika pussel och klurigheter i storformat. Uppgiften är att försöka lösa så många uppgifter som möjligt under en viss tidsrymd. Ni väljer själva om det ska vara en tävling mellan lagen eller ej. Inomhus alternativ utomhus, dock ej under vintern.
8–50 personer
Tid 1–1,5 timme
Pris 285 kr/person (minimidebitering 7 125 kr)

Middagsquizet
Middagsquizet är en underhållande middagsaktivitet där deltagarna sitter vid sina bord och spelar på var sin surfplatta i lag om 4–6 personer. Aktiviteten kan delas upp i olika delmoment, exempelvis ett innan förrätten och ett efter huvudrätten. Frågorna är framtagna för att skapa diskussion och lockas till skratt, så räkna med uppsluppen stämning! Möjlighet finns även att väva in företagsspecifika frågor och på så sätt skräddarsy upplevelsen.
Minsta antalet deltagare är 10 personer för att genomföra aktiviteten.
Tid ca 45 minuter
Pris 295 kr/person (minimidebitering 7 425 kr)

Mordmysterium
Vem är mördare? Vem kan man lita på? Hos oss kan du tillsammans med dina kollegor uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter god mat. Det finns flera olika Mordmysterium att välja på och de kan utföras på både svenska och engelska. Mordmysterium är ett roligt och spännande sätt att lära känna sidor hos dina kollegor som du inte trodde fanns. Det gäller att ta reda på så mycket information som möjligt under middagen för att kunna lista ut vem föreställningens mördare är. Minsta antalet deltagare är 10 personer för att genomföra aktiviteten.
Startavgift 3080 kr
Personavgift 375 kr/person (minimidebitering 6 200 kr)

Teamutmaningen
Aktiviteten är en fartfylld poängjakt där deltagarna får hundra uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara ”pass” för att hoppa över frågan – det gäller att prioritera! Hitta, klura, fota, ring, skapa! Den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern. Minsta antalet deltagare är 10 personer för att genomföra aktiviteten.
Tid ca 1,5-2 timmar
Pris 7 995 kr (10–15 personer) eller 495 kr/person (16 personer eller fler)

Mousetrap
Det här är en rolig aktivitet som utmanar deltagarnas förmåga att samarbeta och kommunicera, både internt och externt. Dessutom krävs det att lagen är kreativa, uppfinningsrika och kan arbeta under tidspress. När man mot slutet sätter igång råttfällan kommer det att se ut som en jättelik domino där varje rörelse kan följas av samtliga deltagare. Förhoppningsvis avslutas allt med att ett stort jubel bryter ut när råttan fastnar.
Pris 3 400 kr/lag (minimidebitering 7 500 kr)

Mästarnas mästare
Ni har kanske sett originalet på TV, och vill givetvis veta vem som är Mästarnas mästare på just ert företag! Vi erbjuder en rolig och utmanade variant, där många olika färdigheter sätts på prov. Man samlar poäng tillsammans med sitt lag och sedan tar man med sig sina poäng vid lagbyte. Det gäller alltså att vara en bra lagspelare för att vinna. Exempel på grenar som Mästarnas mästare kan innehålla är skytte, teamhinderbanor, cykelstafett, comradioorientering, klättring, styrka, uthållighet och samarbetsövningar.
Pris 595 kr/person (minimipris 7 500 kr)

Gps-orientering
Aktiviteten består av fem olika uppdrag av olika karaktär som finns gömda i omgivningen. Grupperna får en ledtråd till att hitta det första uppdraget och måste sedan lösa uppdrag efter uppdrag för att få tillgång till nästa gps-punkt. Utomhus i dagsljus, året runt, dock ej vid snö.
Pris 7 500 kr (2–15 personer), eller 395 kr/person (16–40 personer)

Samtliga priser presenteras exklusive moms.