Mindfulness Retreat med Jonna & Linnéa

söndag 12 maj 09:00
-
söndag 12 maj 16:30
1595 kr

Ledord för dagen: stillhet, närvaro, klarhet och inre ro 

– Vi startar dagen tillsammans med en grön uppfriskande smoothie. Kl 09.00 
– Förmiddagspass kl. 09.30-12:00 
– Lunch kl. 12-13 restaurangens buffé 
– Eftermiddagspass kl. 13- 13:50 
– Entré till Spa kl. 14-16.30

Dagen kommer att innehålla; 

Meditationer & mindfulnessövningar för klarhet och närvaro
Fördjupad kunskap och förståelse om mindfulness
Djup avslappning
Lunch i Loka brunn anrika restaurang 
Spa

Mindfulness-retreatet ger dig möjlighet att uppleva närvaro och inre frid genom olika övningar såsom meditation och självreflektion. Du uppmanas att koppla bort dina dagliga rutiner och distraktioner, vilket gör det möjligt för dig att fokusera på nuet och att komma i kontakt med dig själv. 

Under retreatet deltar du i guidade meditationer och mindfulnessövningar (fysiska och mentala) för att utforska dina inre upplevelser. Retreatet erbjuder en plats för självupptäckt, personlig tillväxt och avkoppling, vilket ger dig möjligheten att ladda om och förnya dig både mentalt och fysiskt.

Genom retreatet kan du få en djupare förståelse för dina tankar och känslor, utveckla större självmedvetenhet och lära dig värdefulla verktyg för att hantera stress, ångest och andra känslor. Upplevelsen av ett mindfulness-retreat kan ha långvariga fördelar genom att hjälpa dig att odla en känsla av inre frid, klarhet och motståndskraft som du kan ta med dig in i ditt dagliga liv. 

Detta retreat riktar sig till både erfarna och nya utövare. Passar även dig som har besökt retreat hos oss tidigare. Inga förkunskaper krävs för att delta. 1596 kr/person