Retreat med Jonna & Linnéa

söndag 24 september 09:00
-
söndag 24 september 16:00
1495 kr

Ledord för dagen: stillhet, närvaro, klarhet och inre ro 

– Vi startar dagen tillsammans med en grön uppfriskande smoothie. Kl 09.00 
– Förmiddagspass kl. 09.30-12:00 
– Lunch kl. 12-13 – restaurangens buffé 
– Eftermiddagspass kl. 13- 13:50 
– Entré till SPA kl. 14-16 

Dagen kommer att innehålla; 
Meditationer för klarhet och närvaro 
Föreläsning om stress och mindful living 
Breathwork 

”Psykoterapeuten och Livscoachen som brinner för mindfulness! Varför? I mental närvaro, en närvaro som inkluderar hela sinnet, så kan vi hitta oss själva. Vi kan hitta ett inre lugn och en mental klarhet som gör att vi känner oss starka och lyckliga och ger oss möjligheterna att forma våra liv efter hur VI vill leva de. Ett oerhört kraftfullt verktyg som vi tycker att vi ser för lite av i vårt samhälle. Genom våra retreats vill vi ge deltagarna chansen att känna på detta kraftfulla verktyg och få möjligheten att hitta hem till sig själva.” 

Om Jonna: 
” Psykoterapeut med mångårig erfarenhet av samtalsterapi med inriktning på ångest, stress och nedstämdhet. Är särskilt intresserad av mindfulness och ACT. Jonna drivs av att hjälpa människor komma i kontakt med sig själva och leva livet här och nu” 

Om Linnéa: 
”Livscoach, mental tränare och mindfulness instruktör med inriktning på att hjälpa människor förbättra sitt mindset för att kunna leva i sin fulla potential. Linnéa brinner för att hjälpa människor att blicka framåt, hitta glädje i nuet och bli den bästa versionen av sig själva.”