180616sofiaconny0077

Vårt paket Societetsbröllop är ett perfekt val för er som vill ha en vacker och minnesvärd tillställning. Entrén kläs i festskrud och klockan 16.00 ringer kyrkvärden in till er stora stund. Efter vigseln utbringas en brudskål med tre sorters tilltugg. Ni intar en utsökt trerätters middag med vinpaket, vid vackert dukade bord. Bröllopstårtan och kaffet med utvalda avec intas med fördel i vår vackra sekelskiftessalong, där sedan dansen tar vid. Innan kvällen är slut bjuds det på vickning. Övernattning för brudparet, med härlig frukost dagen efter, ingår.

På bröllopsdagen har ni en egen värdinna på plats under tre timmar, som ser till att allt fungerar perfekt. I god tid innan bröllopet har vi genomfört en bröllopsvisning på plats samt hjälpts åt med planeringen. Vid ett par föreslagna datum välkomnar vi er även att provsmaka menyn.

Pris: 1 975  kr/kuvert. I priset ingår två timmar gemensam bröllopsplanering. För sällskap över 50 personer dukar vi upp en egen matsal. För sällskap under 50 personer tillkommer en grundavgift på 8 000 kr. Minimum 30 personer.

Loka Brunns vackra empirekyrka från 1824 är en sommarkyrka och används från 1 maj till 31 augusti.  Bröllop vid annan tid på året offereras separat.