Loka Brunn Exklusivt

Att abonnera hela Loka Brunn är det perfekta valet för er som vill ha ett stort, oförglömligt drömbröllop. Från kl. 14.00 på bröllopsdagen till kl. 12.00 dagen därpå är det bara ni, era gäster och vår personal som har tillgång till anläggningen.

Kyrkan kläs i festskrud och klockan 16.00 ringer kyrkvärden in till er stora stund. Efter vigseln utbringas en brudskål i champagne med tre sorters tilltugg. Ni intar en utsökt trerätters middag med vinpaket, vid vackert dukade bord. Bröllopstårtan och kaffet med utvalda avec intas med fördel i vår vackra sekelskiftessalong, där sedan dansen tar vid. Innan kvällen är slut bjuds det på vickning. Övernattning för samtliga gäster ingår.

Dagen efter serveras en god brunch fram till kl 11.00. Ni har även tillgång till spa mellan 09.00 och 12.00.

På bröllopsdagen har ni en egen värdinna på plats under tre timmar, som ser till att allt fungerar perfekt. I god tid innan bröllopet har vi genomfört en bröllopsvisning på plats samt hjälpts åt med planeringen. Vid ett par föreslagna datum välkomnar vi er även att provsmaka menyn.

Pris: 375 000 kr, inklusive totalt 130 personer. För sällskap om fler än 130 personer tillkommer 2 900 kr/person.

Loka Brunns vackra empirekyrka från 1824 är en sommarkyrka och används från 1 maj till 31 augusti.  Bröllop vid annan tid på året offereras separat.