Ansiktsbehandling: Kerstins kemiska peeling
En resultatinriktad behandling som med hjälp av Kerstin Florians exklusiva 30% multisyrakomplex ger omedelbart synliga resultat så som fantastisk lyster och jämnare hudton samt hudstruktur. Djuprengöring och toning av huden följs av en specialmask där du får njuta av en härlig skalpmassage under verkningstiden. Avslutningsvis appliceras produkter anpassade för din hud. Efter denna behandling rekommenderar vi inte att nyttja vår vackra vattensalong då bastu- samt klorbad bör undvikas.
Tid: 30 min
Måndag–torsdag: 995 kr
Fredag–söndag: 1045 kr

Klassisk ansiktsbehandling
Behandlingen inleds med en ansiktsrengöring och hudanalys följt av peeling, porrengöring, ansiktsmassage och en ansiktsmask anpassad för din hudtyp. I 80 minuters-behandlingen fokuserar vi på en ljuvlig ansikts- och dekolltagemassage.
Tid: 50 min /80 min
Måndag–torsdag: 1 045 kr / 1 495 kr
Fredag–söndag: 1 095 kr / 1 545 kr

Ansiktskur
I behandlingen ingår rengöring, peelande mask samt ansiktsmassage med avslutande produkt.
Tid: 30 min / 50 min
Måndag–torsdag: 745 kr / 1 045 kr
Fredag–söndag: 795 kr / 1 095 kr

Form och färg
Plockning av bryn samt färgning av fransar och bryn.
Måndag–torsdag: 595 kr                              
Fredag–söndag: 645 kr

Tillval
Du kan göra följande tillval till din ansiktsbehandling:
Plockning av bryn, 295 kr
Färgning av fransar och bryn, 295 kr

Inför din behandling
På Loka Brunn finner du produkter från Kerstin Florian, Butter London och BareMinerals. Vi önskar att du kommer i god tid till din behandling, iförd torra bad- eller underkläder. Badrock och handduk finns till låns hos oss. Tofflor får du av oss som en gåva. Äter några mediciner eller har några allergier – meddela oss redan vid bokning. Då blir förutsättningarna för dig och för terapeuten allra bäst. 

För att boka en behandling så kontaktar du vår reception på telefonnummer 0591-631 00 eller via mail info@lokabrunn.se

Är du gravid? 
Alla våra behandlingar, med undantag för Signaturbehandlingarna, Bambumassage, Moor mud inpackning, Topp till tå och Ansiktsbehandling: Kerstins kemiska peeling, kan utföras på dig som är gravid och har passerat vecka 12 i din graviditet. Vänligen informera redan vid din bokning så blir förutsättningarna för dig och terapeuten allra bäst.

Vi utför inga massagebehandlingar före gravidvecka 12. 

Avbokning
Om du får förhinder och inte kan genomföra bokad behandling önskar vi att du avbokar i så god tid som möjligt. Avbokning av behandling sker kostnadsfritt fram till 17.00 dagen innan behandlingstillfälle. Ej avbokad behandling debiteras med fullt pris.